Logo SuasDuas

Ik had me zo goed voorbereid en toch was de werkelijkheid anders

In de tijd van de COVID-pandemie en politieke onrust keerde ik na bijna 40 jaar in de Verenigde Staten te hebben gewoond terug naar Nederland. Na een half jaar besloot ik mijn geluk in Portugal te beproeven. Hoewel ik me goed had voorbereid, had ik geen rekening gehouden met de taalbarrière en de onbekende samenleving.

Gelukkig ontmoette ik SuasDuas, die me hielp om door het doolhof van regels en voorschriften te navigeren.

Lokale kennis en experts

SuasDuas voorzag me van lokale kennis en experts en hielp me me thuis te voelen in Portugal, waar ik een prachtig huis kocht dankzij hun hulp. Ik geloof dat werken met Suas Duas tijdens je eerste periode in Portugal de beste beslissing is die je kunt nemen.

Ik ben eeuwig dankbaar voor hun hulp en steun en ik kan ze ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een soepele overgang naar het leven in Portugal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Mmm.. cookies!

Wij zijn dol op cookies, maar wees gerust. We plaatsen enkel de cookies die nodig zijn voor het goed laten werken van de website. Alles wat je hier doet is volledig anoniem en we zullen je niet volgen over het wereldwijde web.